Blog Yazılarımız

  • Diyette tüketilecek besinler daha doğrusu diyette ne yenir bunu çok iyi bilmek gerekiyor. Ayrıca bunun yanında uzak durulması gereken besinler iyi bilinmeli ki, diyet programımız olumlu sonuçlar versin. Evet diyette ne yenir ne yenmez sorusu diyet yapan herkesin merak ettiği sorulardandır. Bu yazıda diyette yenecek yiyecekler ve yenilmeyecekler listesi sizlerle olacak.

    diyet yapmak, diyet listesi, diyette neler yenir, diyette neler yenmez, organik diyet
  • Hafif kabarmış bir hamuru ve bol bol malzemesiyle pizzaların en güzellerinden biridir ev usulü pizza.

    Dışarıda bayılarak yediğimiz pizzaları aslında evinizde de çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer siz de "Evde pizza nasıl yapılır?" diyorsanız fırında pişen, bu kolay ve pratik karışık pizza tarifini çok sevecek, her fırsatta yapmak isteyeceksiniz.

     

     

    Lezzetine doyum olmaz bu pizza tarifinin sırrı hamurunda saklı. Bu şekilde ağzınıza attığınızda yumuşacık dokusuyla sizi çok mutlu edecek, bol bol malzemesiyle de damaklarınızı şenlendirecek bir tarife dönüşüyor. İşte pizza yapımı sizlerle;

    Kaliteli Malzemelerle Ev Usulü Pizza Tarifi
  • Pirinç, binlerce yıldır, milyonlarca insanı diğer tüm yiyeceklerden daha uzun bir süre boyunca besleyen tek mahsuldür.

    Pirincin tarihi, M.Ö.2500 yılına kadar uzanır. Pirincin köklü bir gıda kaynağı olduğunu ve günümüzde de böyle olmaya devam ettiğini biliyoruz.

    Pirinç ekiminin ilk Çin'de başladığına inanılıyor. Sonrasında Hindistan ve Sri Lanka'da popüler hale gelmiştir.

    Daha sonra Avrupa, Orta ve Güney Amerika'ya da taşınmıştır. Bu mahsulün, dünyanın çeşitli yerlerinde yetiştirilmesi ve ekilmesi açısından büyük ilerleme kat edilmiştir. Bunun arkasındaki ana sebep, çok yönlülüğü, yani; farklı iklimlerde ve çevre koşullarında yetişme yeteneğidir.

    VAZGEÇEMEDiĞİMİZ LEZZET: PİRİNÇ HAKKINDA HERŞEY
  • Karadeniz Bölgesi'ne ait olan mıhlama; Gürcistan, Kafkasya ve Azerbaycan'da da tüketilir. Türk mutfağının yöresel lezzetlerinden biri olan mıhlamanın diğer adı ise kuymaktır. Ana malzemeleri peynir, tereyağı ve mısır unudur. Soğuk algınlığına iyi gelmesinin yanı sıra ateş düşürücü özelliği de mevcuttur. İçeriğinde bulunan mineraller sayesinde boğazda oluşan iltihapların giderilmesinde etkili bir rol oynar. Malzemeleriniz hazırsa, ustasından mıhlama yapımı için tarife başlayabiliriz…

    EVDE MIHLAMA NASIL YAPILIR?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.