Blog Yazılarımız

  • Eylül 23, 2022

    Erken hasat döneminde yani zeytinin mineral ve vitamin açısından daha zengin olduğu zamanda üretilen zeytinyağı, diğer zeytinlere göre daha lezzetli ve faydalıdır. Zeytinin tam olarak olgunlaşmadığı dönemde toplanarak üretilen yağa erken hasat zeytinyağı veya soğuk sıkım zeytinyağı diyebiliriz.

    Organik Erken hasat zeytinyağı için genellikle ekim-kasım aylarında zeytinler toplanır. Bu zeytinler 27 derecenin altındaki ısıda soğuk sıkım yöntemiyle sıkılarak zeytinyağına dönüştürülüyor. Erken hasat döneminde toplanan zeytinlerde daha yoğun olarak polifenol bileşeni bulunur
     

    Organik Erken Hasat Sızma Zeytinyağı Nedir? Faydaları Nelerdir?
  • Eylül 22, 2022

    Yıllara meydan okuyan zeytin ağacının meyvelerinin sıkılmasıyla elde edilen organik zeytinyağları, farklı şekillerde çeşitlendirilir. Hasat şekli, zamanı ve işlenme yöntemleri zeytinyağının türünü belirler. Zeytinlerin uygun zamanda hasat edilmesi, sonrasında yaprak ve dallarından ayıklanarak, preslenmesi ile elde edilen Organic Windy Valley’in organik  sızma zeytinyağı asit oranı bir miktar yüksek, lezzeti ve tadı baskın bir hal alır. Bu zeytinyağının en güzeli meyve suyu olarak adlandırılmaktadır.

    Organik Sızma Zeytintağı Nedir? Faydaları Nelerdir?
  • Eylül 21, 2022

       Tarhana buğday unuyoğurt, biber, tuzsoğan, domates ve aroma verici bitkisel maddelerle yoğrulan hamurun fermente edildikten sonra kurutulması, öğütülmesi ve elenmesi ile elde edilen bir gıdadır.
       Tarhana Orta Asya’dan göçen Türkler ve Moğollar tarafından Anadolu’ya gelmiş ve Osmanlı İmparatorluğu döneminde Irak, İran ve yakın komşuları dahil doğu ülkelerine ve Rumeli üzerinden Yunanistan, Macaristan ve Finlandiya gibi batı ülkelerine yayılmıştır.

    Organik Tarhana Nedir? Faydaları Nelerdir?
  • Eylül 21, 2022 Organik Tarım.

    Organik Domates Salçası turfanda sebze tüketiminin hem sağlıklı olmadığı hem de pahalı olduğu mantığından yola çıkarak domatesi kış mevsiminde daha sağlıklı tüketmek için yapılan yiyecektir.  Organic Windy Valley’in organik domates salçası geleneksel yiyeceklerden biridir, çünkü uzun yıllara dayanan bir tarihi geçmişi vardır.  Anneannelerimiz, babaannelerimiz, annelerimiz yazın aldıkları ucuz ve sağlıklı domatesleri kışın tüketmek için salça yaparlardı.Özellikle Türk mutfağında salça bol miktarda tüketilir. 

    Organik Domates Salçası Nedir? Faydaları Nelerdir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.