Blog Yazılarımız

  • Ekim 10, 2022

    Organik Pirinç unu, genellikle uzun taneli ve orta taneli pirinçlerin, ince bir doku elde edene kadar öğütülmesiyle yapılan, buğday unu yerine de kullanılabilen glutensiz ve yüksek lif oranına sahip bir un türüdür. Organik Pirinç unu faydaları, klasik una göre çok daha fazladır.

    Pirincin kül suyunda bekletilmesiyle üretilen pirinç nişastasından farklıdır

    Organik Pirinç Unu Nedir? Faydaları Nelerdir?
  • Ekim 05, 2022

    Sakız ağacı ailesinden olan organik Antep fıstığı aslında bir meyvedir. Kuruyemiş olarak tüketilen sert kabuklu meyve Anadolu’da Şam fıstığı olarak bilinmekte, üreticisine kazandırdığı için de yeşil altın veya altın ağacı olarak adlandırılmaktadır. Meyvenin oluşumu ve gelişimi diğer meyvelere göre biraz farklıdır. Yazları sıcak ve kurak, kışları ise çok soğuk geçmeyen iklim kuşağında yetişen ağaç, dikildikten 4-5 yıl sonra meyve vermeye başlar. Ağaç başına 2,5 ila 5 kg taze, 1-2 kg kurutulmuş organik Antep fıstığı elde edilir. Ağaçların tam verimine ulaşması 7-10 yıl sürmektedir.

    Organik Antep Fıstığı Nedir? Faydaları Nelerdir?
  • Ekim 05, 2022

    Organik Ceviz İçi Nedir? Faydaları Nelerdir?
  • Ekim 05, 2022

    Yaklaşık 8 bin yıldır tüketildiği varsayılan organik hurmanın anavatanı, insanlık tarihinin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Ortadoğu coğrafyasıdır. Bölgedeki birçok ülkede farklı tat ve görünümde çeşitli hurma türleri yetiştirilmektedir.

    Son yıllarda yapılan araştırmalar sayesinde faydaları daha iyi anlaşılan organik hurma, güçlü antioksidan ve hücre yenileyici özelliği ile tam bir kanser bariyeridir. Ortadoğu ülkelerinde kanser vakasının düşük olması, organik hurmanın tüketiminin fazla olması ile ilgili olduğu düşünülmektedir.

    Organik Hurma Nedir? Faydaları Nelerdir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.