Çavdar unu, çavdar tanelerinin öğütülmesiyle elde edildiği için lif, protein, vitaminler (özellikle B grubu vitaminleri), mineraller (örneğin, demir, magnezyum) ve antioksidanlar açısından zengindir. Özellikle lif içeriği sindirim sağlığını destekler ve n dengelenmesine yardımcı olabilir.
Organik Çavdar unu, besin değeri ve geniş kullanım alanları ile dikkat çeken bir un türüdür.
Çavdar unu, çavdar buğdayının öğütülmesiyle elde edilir.
İçindekiler: Organik Çavdar Unu
Saklama Koşulları: Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Menşei: Türkiye
Türk Gıda kodeksi’ne ve Organik Tarımın esasları ve uygulamasına ilişkin yönetmeliğe uygun üretilmiş ve paketlenmiştir.
TR-OT-003 yetki kodu ile ECOCERT Sertifikasyon Ltd. Şti. tarafından kontrol edilerek sertifikalandırılmıştır.
ECOCERT Sertifikası: 1991 yılında Fransa'da kurulmuş olan, 130’dan fazla ülkede tanınan, uluslararası “Organik Sertifikalar” sağlayan bir sertifikalandırma kuruluşudur. 32 yıldır sürdürülebilir ürün sertifikasyonu konusundaki en güvenilir kuruluşlardan biridir.
Buraya sitenin diğer içerikleri gelecek.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.