Vegan beslenenler yemedikleri besinlerden alamadıkları besinleri almak için farklı besinlere yönelirler. Bir vegan ne yer? İşte cevapları:
Organik Nohut, sebze, yeşil bitkiler, barbunya, soya ürünleri, Organik yeşil Mercimek, organik kırmızı mercimek, organik kuruyemişler, organik kuru meyveler bitkisel yağlar, bitter çikolata, Bezelye, organik fasulye, tahıllar (organik baldo pirinç, organik yulaf, kinoa, organik bulgur vb.) baharatlar, mantarlar, tohumlar tüm bu ürünleri www.organicwindyvalley.com.tr sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.
1.Organic Windy Valley’in Organik Kuru Baklagilleri
Veganlar et, kümes hayvanları, balık ve yumurta gibi hayvansal protein ve demir kaynaklarından kaçınırlar. Bu nedenle, bu hayvansal ürünleri, baklagiller gibi protein ve demir açısından zengin bitki bazlı alternatiflerle değiştirmek önemlidir. Organik kuru Fasulye, Organik Mercimek, Organik Nohut ve bezelye, pişmiş olarak su bardağı başına 10-20 gram protein içeren harika alternatiflerdendir. Baklagiller ayrıca mükemmel lif kaynakları, yavaş sindirilen karbonhidratlar, demir, folat, kalsiyum, potasyum ve diğer sağlığı geliştirici bitki bileşenleri açısından zengindir.
Organik Kuru Baklagillere www.organicwindyvalley.com.tr sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
2. Organic Windy Valley’in Organik Kuru Yemişleri
Organik kuruyemişler ve çekirdekler, herhangi bir veganın dolabı için vazgeçilmez malzemelerdir. Bunun nedeni kısmen 28 gram organik fındık içi veya tohum porsiyonunun 5-12 gram protein içermesidir. Bu onları protein açısından zengin hayvansal ürünlere iyi bir alternatif yapar. Ek olarak, organik kuruyemişler ve çekirdekler harika demir, lif, magnezyum çinko, selenyum ve E vitamini kaynaklarıdır. Ayrıca iyi miktarda antioksidan ve diğer faydalı bitki bileşikleri içerirler. Organik Kuruyemiş ve çekirdekler son derece çok yönlüdür. Bunları tek başına yiyebilir veya soslar, tatlılar ve vegan peynirler gibi ilginç tariflere dönüştürebilirsiniz.
Organik Kuru Yemişlere www.organicwindyvalley.com.tr sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
3. Organic Windy Valley’in Organik Tahılları
Tam tahıllar, tahıllar ve yalancı tahıllar, kompleks karbonhidrat, lif ve demirin yanı sıra B vitaminleri, magnezyum, fosfor, çinko ve selenyum için iyi kaynaklardır. Bununla birlikte, bazı çeşitler, özellikle protein söz konusu olduğunda, diğerlerinden daha besleyicidir. Organik baldo pirinç, organik yulaf, organik bulgur, kinoa gibi tahılları tercih edebilirsiniz.
Organik Tahıllara www.organicwindyvalley.com.tr sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.