WhatsApp
Organik Çam Balı (460gr)
Organik Çam Balı (460gr)
Organik Süzme Çam Balı    (460 gr)
Organik Süzme Çam Balı    (460 gr)
Organik Çam Balı (460gr)
Organik Çam Balı (460gr)
Organik Çam Balı (460gr)
Organik Çam Balı (460gr)
Organik Süzme Çam Balı Ecocert Sertifikalı (460gr)

Organik Süzme Çam Balı (460 gr)

Nektar Toplama

Arılar, çam ağaçlarının çiçeklerinden nektar toplarlar. Çam ağaçları, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında çiçek açar ve bu dönemlerde arılar yoğun olarak nektar toplarlar.

Kullanımı

Çam balı doğal olarak tüketilir veya çay, yoğurt gibi içecek ve yiyeceklerle tatlandırıcı olarak kullanılır.

Saklama Koşulları

Organik süzme çam balı, oda sıcaklığında ve serin bir yerde muhafaza edilmelidir. Direkt güneş ışığından ve aşırı sıcaklıklardan korunmalıdır.

Not

Bal, kolayca bozulan bir ürün olmadığı için, balda oluşan kristalizasyon doğal bir reaksiyondur. Petekten soğuk süzme yöntemiyle süzülen bal kristalize olabilir. Kavanoz sıcak su banyosuna tutularak bal yeniden akıcı hale getirilebilir.

Windy Valley Organik Çam Balı 460 gr

Organik çam balımız, tarım ve sanayi kuruluşlarının olmadığı, kimyasal kirliliğin bulunmadığı ve yerleşim yerlerinden uzak Akdeniz yöresindeki kızıl çam ormanlarına yakın bölgelerde, organik standartlara uygun şekilde doğal yollarla üretilmektedir.

Çam ağaçlarının gövdesindeki çam özlü salgıyı alan arıların kendi bünyelerindeki salgı ile bu maddeyi işleyip dönüştürerek kovana taşımasıyla oluşan şifa kaynağı Çam balının kokusu çam reçinesi ve odunumsu kokulardan oluşur.

Çam balının pH değeri diğer ballardan daha düşüktür ve hafif asidik özellik gösterir. Diğer çiçek ballarına göre geç kristalleşir ya da hiç kristalleşmeden uzun süre kalabilir.

“Organik balın doğal ortamlarda, modernize edilmiş standartlardaki kovanlarda tamamen doğal ve katkısız olarak üretilmiş bal olduğunu lütfen unutmayın.”

Kullanımı

Organik çam balı doğal olarak tüketilir veya çay, yoğurt gibi içecek ve yiyeceklerle tatlandırıcı olarak kullanılır.

Saklama Koşulları

Organik çam balı, oda sıcaklığında ve serin bir yerde muhafaza edilmelidir. Direkt güneş ışığından ve aşırı sıcaklıklardan korunmalıdır.

Not

Bal, kolayca bozulan bir ürün olmadığı için, balda oluşan kristalizasyon doğal bir reaksiyondur. Petekten soğuk süzme yöntemiyle süzülen bal kristalize olabilir. Kavanoz sıcak su banyosuna tutularak bal yeniden akıcı hale getirilebilir.

Ürün Bilgisi

İçindekiler: Organik Çam Balı

Saklama Koşulları: Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz.

Menşei: Türkiye

Türk Gıda Kodeksi’ne ve Organik Tarımın esasları ve uygulamasına ilişkin yönetmeliğe uygun üretilmiş ve paketlenmiştir. ECOCERT Sertifikası 1991 yılında Fransa'da kurulmuş olan, 130'dan fazla ülkede tanınan uluslararası bir organik sertifikalandırma kuruluşu tarafından verilmiştir.

Besin Değerleri (100g)

Enerji (kcal/kj): 1361/325

Protein (g): 0,12

Karbonhidrat (g): 81,22

Şekerler (g): 81,22

Yağ (g): 0

Doymuş Yağ (g): 0

Tuz: 0

Faydaları

  • Yorgunluk ve halsizliğe .
  • Yüksek tansiyonun düşürülmesine yardımcı olur.
  • Sindirim sistemini destekler ve sağlıklı kalmasını sağlar.
  • Kalp ritm düzensizliklerini giderir.
  • Damar tıkanıklığında etkilidir.
  • Romatizmaya .
  • Kabızlık ve ishalin giderilmesine yardımcı olur.
  • Kansızlığa ve .
  • Nezle, öksürük ve boğaz iltihaplanmasına .
  • Saçları besler ve saç köklerinin güçlenmesine katkı sağlar.
  • Alerjik reaksiyonları önler ve alerji oluşumunun önüne geçer.
  • Mideyi tedavi eder ve Helicobakterilere karşı etkilidir.
Miktar
460 GR
Bal Çeşidi
Çam
Duyurular
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Ücretsiz Kargo Banner
📦 1000 TL ve Üzeri Siparişlerde Kargo Bedava! 🚚

Buraya sitenin diğer içerikleri gelecek.

Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.